Mothr Nr 2 - April 2022

mothr

Soliga sötsaker Under ett besök på mysiga Villa Dagmar njöt jag av denna dessert som definitivt kvalar in på en av de vackraste jag någonsin sett. Det är alltså vit choklad fylld med citronmousse och smakade helt och hållet ljuvligt. Värt ett besök om du har vägarna förbi!

CASSANDRA BRUNSTEDT Journalist, författare och hälsonörd som yogar, bakar och springer maraton. Mamma till Hamilton och bebis i magen.

GRAVIDITETS- STATUS

Jag skulle ljuga om jag sa att min andra graviditet varit enkel, då den varit allt annat än just det… Illamående, låga värden i kombination med bokskrivande, heltidsjobb, 1,5- åring som inte sover och allt annat på to-do-listan har istället känts som världens högsta berg att bestiga varje dag – men jag har landat i att det är OK att känna så. Att inte vara pepp och fylld av energi hela tiden. Hejar på kroppen att hålla ut några månader till för snart är han här!

Skogsmys Bästa må bra-tipset att göra själv, med en vän eller med familjen är att ta med ett liggunderlag till skogen. Lägga dig ner på rygg och använda sinnena för att landa i nuet. Vad ser du? Vilka dofter känner du? Vilja ljud kan du lokalisera? Känn på mossan under dig. Blicka upp mot trädtopparna och glöm inte att krama ett träd eller två. Det finns inget mer läkande än naturen!

Älskar det parisiska märket VEJA och möter gärna våren i dessa godingar. En tredjedel av märkets modeller är 100 procent veganska och är tillverkade av plastflaskor, syntetisk mocka och C.W.L – som är ett alternativ för läder som består av majs. Hur bra? Dessa kostar 1295 kr hos Zalando. . HÅLLBARA STEG

mo t h r

3 9

Powered by