Mothr Nr 2 - April 2022

18

För nio år sedan bestämde de sig för att lämna sitt liv i Oslo och ge sig ut på sitt livs äventyr. Idag är Melanie och Tobias tvåbarns- föräldrar på resande fot. Livet före beslutet beskriver de som et "rat race". En vardag som bestod av att vakna, äta, jobba och sova.Till slut blev det ohållbart och Melanie och Tobias bestämde sig för att vända upp och ner på allt. – Vi såg knappt varandra. Vi kände oss nästan utbrända och när vi satte oss ner för att prata insåg vi att om vi fortsätter så här kommer vi gå in i väggen och säkerligen göra slut.

ME L AN I E KA LMAAS & T OB I AS P E D E RS E N

BARN : Aurora och Indigo GÖR : Reser och driver Youtubekanalen Love Concious Family FÖLJ : @loveconsciousfamily och @loveconsciousfamilyse

Paret gjorde en budget och sålde eller gav bort allt de ägde, tills bara två ryggsäckar återstod. Med dem på ryggen gav de sig av på ett helt nytt äventyr. Först till Thailand och sedan vidare. Dottern Aurora föddes på Bali och sonen Indigo kom till världen i Spanien. –Barnen föddes in i vår livsstil och det är fantastiskt att få se världen genom deras ögon. De får vänner i hela världen och lär sig förstå och respektera olika kulturer. Genom sin youtube-kanal vill familjen inspirera andra genom sin livsstil. Melanie och Tobias brinner båda för ett hälsosamt och hållbart liv.

mo t h r

5 9

Powered by