Mothr nr 3 - Sommar 2022

Lärdomarna från resan hon gjort är många. –Jag har lärt mig att det är möjligt att genuint börja älska sig själv, läka inre sår, bli tacksam för det jag redan har istället för att alltid jaga mer och att bli medveten om hur min tankevärld styr upplevelsen av min verklighet. Jag har lärt mig att leva helhjärtat, med tacksamhet för allt som är jag.

MAMMA TILL : Jonathan och Vivianna GÖR : Self love coach, yogalärare, författare & mamma. LIVSMOTTO : Du kan göra vad du vill, men inte allting. FÖLJ : @louisestromberg.se LOUISE STRÖMBERG

Louise har skrivit en bok om både resan och lärdomarna. Uppföljaren – Power Women: Hur du får tillgång till din kraft som kvinna - blev en naturlig fortsättning. –Vi har fått lära oss att en power woman är en kvinna som är högpresterande på livets alla plan, det vill jag ändra på. I mina ögon blir den innebörden bara en förlängning av den duktiga flickan och prestations- prinsessan. Det är dags att ta tillbaka begreppet, säger hon. –En Power Woman har inget att göra med utbildning, karriär, pengar eller status, utan snarare om hur du som kvinna vågar börja leva livet utefter dina egna behov, känslor och drömmar. Hon är intuitiv, sårbar, modig, generös och Louises bild av en power woman gör just det.

mothr

45

Powered by