Mothr nr 3 - Sommar 2021

Inf luencer, entreprenör och författare. Michaela Forni har släppt sin sjätte bok om sin egen gravidresa och si tt l iv som mamma t i l l Dante.

Foto: Lisa Höök.

tt stilsäkert hem, magiska Författaren och influencern Michaela Forni om systerskapet , det perfekta livet och den stora bebisresan . E "Mammor är mina hjältar"

– Jag njuter av livet på ett sätt jag inte visste att man kunde. Dante är så rolig och härlig. Vi gör mycket familjegrejer på helgerna, letar efter myror i parken efter förskolan, pratar non-stop och myser i soffan framför Pippi på kvällen. Ett helt perfekt liv om du frågar mig, säger hon. Hennes syn på moderskapet förändrades rejält när hon blev mamma. – Det är så otroligt mycket jobbigare än vad jag förstod. Både i förändringarna man gör i sitt liv och i all oro man känner. Jag trodde jag var beredd, men det var jag verkligen inte. När jag tänker

på att jag ska vara orolig för Dante i ett helt liv bryter jag ihop, säger hon och skrattar. "När jag tänker på att jag ska vara orolig för Dante i ett helt liv bryter jag ihop" Men mest har synen förändrats till det bättre, menar hon. – Mammor är riktiga hjältar och min respekt för alla mammor är enorm.

outfits, härliga fester och middagar. Michaela Forni är influencern vars livsstil inspirerar flera tusentals följare varje dag. Med sin bok – Jag är inte perfekt, tyvärr – gjorde hon upp med myten om sig själv och berättade om oro, ångest och att våga visa det som finns bakom den fina fasaden. Idag är hon mamma till Dante, snart två år, och trots att livet vänts upp och ner på många sätt sedan hennes son föddes beskriver hon det som just – perfekt.

mo t h r

3 8

Powered by